Gratis verzending koffiebonenGratis verzending vanaf €30,-   Boonesta hotline 085-8772408Team BoonestaBarista workshop volgen?

Barista workshops

Boonesta deelt graag zijn passie voor koffie! Zo organiseren wij speciale workshops die geschikt zijn voor beginnende koffiedrinkers maar ook voor de wat gevorderde koffieliefhebbers. Nieuwsgierig? Kijk naar de verschillende workshops die we aanbieden.

Workshop 1

be your own barista

Ben je een echte koffieliefhebber? Heb je altijd al als een echte Barista koffie willen leren zetten? Dan is onze klassieke Barista workshop echt iets voor jou!

Je leert tijdens deze workshop de achtergrond van koffie kennen en hoe het tot een eind product wordt gemaakt. Daarna ga je aan de slag met de traditionele manier van koffie zetten, zoals een echte Barista dat doet!

Het handmatig maken van de perfecte espresso, lungo en cappuccino komen aan bod en u leert de fijne kneepjes van het Barista vak. Leuk om te doen en te beleven! Deze workshop is bedoelt voor iedereen die interesse heeft in kwaliteitskoffie en het vak als Barista.

€49,95 per persoon

Minimaal 3 personen en maximaal 8 personen.

Workshop 2

slow coffee

Ben je echt een liefhebber van slow coffees? Of ben je hier nog niet mee bekend maar nieuwsgierig hoe je thuis heerlijke koffie kan zetten? Dan is onze Barista workshop slow coffee iets voor jou!

Het maken van slow coffee is een echte kunst! Wij laten je graag alle verschillende slow coffee technieken zien en proeven. Je gaat zelf aan de slag om de perfecte slow coffee te maken als een echte Barista.

Deze Barista workshop is geschikt voor mensen die van filter koffies houden of mensen die een keer wat anders willen proberen dan de traditionele Barista workshop.

€49,95 per persoon.

Minimaal 3 personen en maximaal 8 personen.

Workshop 3

proeverij en koffiebasics

Drink jij graag koffie en ben je nieuwsgierig hoe koffies uit verschillende landen en streken smaken? Dan is onze koffie proeverij echt iets voor jou!

Wij vertellen je alles over de achtergrond van de verschillende koffie en hoe deze tot een eind product worden gemaakt. Je leert koffie proeven en beoordelen binnen een echt cuppingsproces.

Vervolgens gaan we koffies uit verschillende landen proeven leggen wij je uit welke invloed het brandproces heeft op de koffies. Ook gaan we met verschillende zetmethodes aan de slag! Een heerlijke en leerzame cursus die geschikt is voor alle koffiedrinkers!

€39,95 per persoon.

Minimaal 3 personen en maximaal 8 personen.

Yeah let's do it!

Klaar om de echte barista in jezelf naar boven te halen? Schrijf je dan nu in. Stuur een mail naar hallo@boonesta.nl of bel naar 085-8772408.

Deel je Boonesta moment