Boonesta hotline 085-8772408 - Bezoek alleen op afspraak

Ons team

Vijf mannen, één passie, één zaak. Bij Boonesta staat alles in het teken van koffie met karakter. Om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van de beste koffies hebben onze karakters hun krachten gebundeld. Samen beheersen wij het gehele koffieproces en zorgen dat elke slok koffie een echte beleving is.

Freek van Lier
Mr. Explorer

Mr Explorer is onze ontdekker. Altijd op zoek naar de lekkerste koffies en de beste koffieplantages om mee samen te werken. Dankzij hem heeft Boonesta een uitgebalanceerd assortiment met koffies uit de hele wereld.

Siebe van den Brink
Mr. Fire

Mr. Fire speelt de hele dag met vuur. Dit is onze eigen koffiebrander die de hele dag bezig is met het “roasten” van de beste koffies zodat deze vers bij je op de deurmat vallen.

Maarten Coenen
Mr. Espresso

Mr. Espresso is onze “espresso-freak”. Hij drinkt, maakt en droomt zelfs van de beste espresso’s en deelt zijn passie graag met jou.

“Koffie met
    karakter”

Jeroen van Lier
Mr. Taste

Als de plantages en koffies zijn geselecteerd kan Jeroen beginnen. Mr. Taste is altijd aan het proeven en cuppen. Lekker slurpen en smaken in kaart brengen die jij weer kunt proberen en proeven.

Sid Faessen
Mr. Slow Coffee

Mr. Slow Coffee neemt de tijd voor een goed kopje koffie. Altijd in de weer met de nieuwste slow coffee zetmethodes kan hij je alles vertellen over onze Slow Coffees.

Deel je Boonesta moment